SEO Techniek

Daag ons uit!

Benieuwd wat we voor jouw online resultaten kunnen doen?

[caldera_form id=”CF5d486ecbe566d”]

SEO Techniek

Wat niet iedereen weet, is dat bij zoekmachine-optimalisatie (SEO) niet alleen content (uw webteksten) en autoriteit (linkbuilding naar uw site) belangrijk zijn, maar ook SEO-techniek. Een juiste technische invulling van uw website vormt een stevig fundament voor een goede vindbaarheid in zoekmachines.

Mannen Werk helpt u graag met het verbeteren van uw website. Aan de hand van een professionele analyse stellen wij een adviesrapport op, zodat onze webbouwer uw website in één keer goed kan optimaliseren.

De voordelen van SEO Techniek  

SEO Techniek

9

Mooie schone websites

9

Mobiel vriendelijk

9

SEO specialist

9

Een snelle laadtijd en een responsive design

9

Een goed leesbare website voor zoekmachines zoals Google

9

Een website die voldoet aan de meest recente technische ontwikkelingen

9

De bevindingen van onze professionele analyse in een duidelijk adviesrapport

9

Technische website optimalisatie die SEO-vriendelijk is

Voordelen een juiste SEO strategie

9

Resultaat met het oog op langer termijn

9

Weten dat je geld terugverdient wordt

9

Maandelijks de vooruitgang monitoren

Maak gebruik van onze kennis

Wij weten alles over SEO

Wat houdt website optimalisatie voor SEO in?

De achterkant van een website is vaak een grote brij aan codes. Misschien hebt u in de loop der jaren veel aan de voorkant van uw website gesleuteld, maar bent u vergeten om ook af en toe de code op te schonen. Hierdoor kan een website wel eens onnodig traag worden.

Gelukkig is de techniek achter uw website een vorm van on-site SEO, wat betekent dat u het aanbrengen van verbeteringen grotendeels zelf in de hand hebt.

Bij het optimaliseren van een website voor SEO (en daarmee logischerwijs ook voor de bezoeker) kunt u denken aan zaken als uw website draaien op een veilig domein (https), geen overbodige code, een snelle laadtijd en een responsive design.

Een responsive design houdt in dat uw website zich aanpast aan het apparaat waarop uw websitebezoeker de website bekijkt. Zo heeft het scherm van een mobiele telefoon natuurlijk een heel andere afmeting dan het scherm van een laptop of tablet.

Het belang van een snelle laadtijd

Hoeveel geduld hebt u normaal gesproken wanneer u een website hebt aangeklikt in Google? Bent u bereid om secondenlang te wachten tot een pagina is geladen of klikt u als het te lang duurt al snel terug om dan maar het volgende zoekresultaat te bekijken?

De laadtijd van een website is in de loop der jaren steeds belangrijker geworden. Waren we vroeger nog gewend aan een trage internetverbinding, tegenwoordig zien we het liefst dat een pagina binnen 2 à 3 seconden is geladen.

Het gevaar van een trage laadtijd is bovendien dat Google uw website een lagere plaats in de zoekresultaten geeft. Zij zien namelijk dat de zoeker niet tevreden was en terugkeerde om een ander zoekresultaat aan te klikken. Google concludeert daaruit dat hij niet heeft gevonden wat hij zocht.

Wanneer Mannen Werk uw website analyseert voor SEO-doeleinden, heeft laadtijd daarom zeker onze prioriteit.

Waarom uw SEO Techniek uitbesteden aan Mannen Werk?

  • Een open en eerlijke aanpak
  • Ruim 12 jaar ervaring in online marketing
  • Een marketingplan op maat gemaakt voor uw bedrijf
  • Wij zijn pas tevreden als u dat bent
  • Meer weten over het uitbesteden van uw website optimalisatie?

Meer weten over SEA?

Neem contact op met Robert van Opmeer

E-mail: info@mannen-werk.nl
Telefoon: 020 – 21 57 020

Blog

Gerelateerde berichten

Nieuwe look in Google Search

Nieuwe look in Google Search

Zoals Google zelf aan geeft in hun blog, is het doel van Google om de mensen snel en makkelijk van de juiste informatie te voorzien. De laatste jaren is er veel veranderd in de resultaten - van het zoeken, van afbeeldingen, locaties en videos, naar 3D en Augmented...

Welkom in 2020: De eerste Google Search core update

We zijn pas een aantal weken in het nieuwe jaar en de eerste grote core update van Google is alweer uitgerold. Door ons onderzoek bij verschillende grote SEO-bedrijven en blogs wereldwijd, zijn wij erachter gekomen dat dit een belangrijke update is waarbij veel...

Veel schommelingen in de zoekresultaten in Google

Veel schommelingen in de zoekresultaten in Google

De  afgelopen weken zijn er erg veel schommelingen geconstateerd in de zoekresultaten van Google. Na wat onderzoek gedaan te hebben zijn we erachter gekomen dat dit sinds vrijdag 15 november het geval is en dat er op internet veel vragen over zijn. Op de vraag of er...

11 nieuwe ontwikkelingen op een rij

11 nieuwe ontwikkelingen op een rij

Op 16 mei 2019 was het weer zo ver: Google Marketing Live. Op dit jaarlijkse event onthulde Google wederom van welke nieuwe producten en functies we dit jaar gebruik kunnen maken. Voor degenen die het GML event hebben gemist – en niet genoeg tijd hebben om 3 uur terug...

Google Analytics lanceert nieuwe beta’s

Google Analytics lanceert nieuwe beta’s

De customer journey is in de loop van de tijd steeds complexer geworden. Gebruikers switchen veel heen en weer tussen desktop en mobiel en verschillende kanalen voordat zij een aankoopbeslissing maken. Voor marketeers de uitdaging om een zo compleet mogelijk beeld...

4 SEO tips voor de optimalisatie van je video’s

4 SEO tips voor de optimalisatie van je video’s

Mijn collega Ilse heeft twee weken geleden een blog geschreven over adverteren op YouTube. YouTube is één van de grootste zoekmachines ter wereld. 8,7 miljoen Nederlanders maken gebruik van YouTube waarvan 2,4 miljoen Nederlanders het platform dagelijks gebruiken....

Durf jij ons uit te dagen voor een nieuw project

Call Now ButtonBel ons nu...